Programare service online

Programare online la toate orele disponibile in Service

Sistemul de programare online la toate orele disponibile in Service

Sistemul nostru de programare online va ofera accesul optim la toate orele disponibile in Service

Programare online
Pregateste-te de vacanta

Mașina ta a împlinit 4 ani?

Ai 30% reducere la piese și manoperă promoțională la pachetele de service.• Schimb lamele ștergătoare parbriz - de la 115 Lei • Schimb plăcuțe frână față - de la 285 Lei • Schimb ulei motor - de la 285 Lei• Inspecție service - de la 315 Lei

Afla mai multe
Ofertă Primăvară-Vară 2019

Oferte Speciale Accesorii Primăvară-Vară 2019

Ofertă Primăvară-Vară 2019

Afla mai multe
0% reducere la piese și manoperă promoțională

20% reducere la piese și manoperă promoțională la pachetele de întreținere pentru mașinile care au împlinit 2 ANI

• Schimb lamele ștergător parbriz - de la 206 Lei • Schimb ulei motor - de la 374 Lei• Inspecție service - de la 433 Lei

Afla mai multe
Suport daune Volkswagen

Îți plătești singur dauna?

REPARAŢII DE CALITATE + PIESE ORIGINALE Modul în care mașina ta este reparată în urma unui accident este foarte important, deoarece reparațiile neconforme afectează gradul de siguranţă pasivă al acesteia. Piesele originale - menţin valoarea automobilului şi se potrivesc fiecărui model, au o durată de utilizare foarte mare, ceea ce presupune un raport calitate-preţ foarte bun. Ofertă valabilă pentru automobilele VOLKSWAGEN pentru lucrările de tinichigerie, până la 31.12.2019.

Afla mai multe
Filtrul de particule Diesel. Protejează mediul înconjurător.

Filtrul de particule Diesel

Protejează mediul înconjurător.

Afla mai multe

Accesorii pentru autovehiculul dumneavoastra

Descoperiti produse potrivite autovehiculului dumneavoastra.

Igienizare instalație climatizare.

Pentru sănătatea pasagerilor este vital ca aerul din habitaclu să fie curat. De aceea, se recomandă igienizarea periodică a instalaţiei de climatizare. Astfel se înlătură microorganismele şi particulele de polen depuse în instalaţie, scade riscul producerii de alergii şi se elimină mirosurile neplăcute.

Frânele Originale de la Volkswagen…

…… sunt proiectate în concordanţă cu greutatea şi viteza maximă a autovehiculului. Astfel, compoziţia materialului, greutatea şi grosimea discurilor de frână Volkswagen şi a plăcuţelor de frână variază în funcţie de motor.

Descoperă avantajele Pieselor Economice

Piesele Economice reprezintă soluţia inteligentă pentru automobilele cu experienţă

Sidney explica: Schimbul de ulei

Pentru o funcționare corespunzătoare a motorului mașinii dumneavoastră și pentru a evita eventualele defecțiuni, vă recomandăm să efectuați schimbul de ulei în momentul corect. Orice întârziere poate duce la defecte majore, care vor scoate și mai mulți bani din buzunar.

Serviciile noastre

Express Service

Express Service

Lucrari de complexitate mica si medie sunt rezolvate cu maxima operativitate, cum ar fi: schimb ulei, placute frana, anvelope. O programare prealabila nu este necesara.
Receptie directa

Receptie directa

Un serviciu de diagnoza in prezenta clientului, dedicat fiecarei marci in parte si efectuata cu un echipament tehnic de varf, menit sa va ofere din prima clipa siguranta ca “sunteti pe maini bune”. Noi va oferim consultanta. Dumneavoastra decideti.
Statie ITP

Statie ITP

Linia ITP acreditata RAR, dotata cu echipament de ultima generatie, asigura verificarea tehnica periodica a masinii dumneavoastra.
Tinichigerie

Tinichigerie

In atelierul nostru de tinichigerie masina dumneavoastra va fi readusa in starea originala. Efectuam reparatii de calitate superioara, cu garantie si la preturi accesibile.
Vopsitorie

Vopsitorie

In vopsitoria noastra ultramoderna utilizam vopsele ecologice pe baza de apa. Personalul nostru calificat va garanteaza lucrari de vopsitorie de calitate superioara cu garantie.
Tratamente speciale

Tratamente speciale

Oferiti-i masinii dumneavoastra ingrijirea de care are nevoie. Vopseaua isi pierde stralucirea si se matuieste din cauza caldurii, a frigului sau a prafului. Tratamente periodice mentin aspectul impecabil al masinii dumneavoastra.
Depozitare roti

Depozitare roti

Uitati de efortul de a gasi un loc pentru rotile pe care tocmai le-ati schimbat! Noi va asiguram depozitarea rotilor de iarna/vara la un pret special. Informatiile cu privire la conditile pentru depozitare le gasiti la colegii nostri.
Anvelope

Anvelope

Informati-va asupra ofertei noastre de anvelope, pentru ca atat vara, cat si iarna sa rulati in conditii de siguranta.
Serviciu tractari

Serviciu tractari

Non-stop pentru dumneavoastra! Mobilitate chiar si in caz de imobilizare. Trebuie numai sa apelati numarul de urgenta si veti beneficia de ajutor prompt.
Programare telefonica

Programare telefonica

Termenul de programare pentru masina dumneavoastra il stabilim telefonic. Piesele de schimb se livreaza in timp util si asteptarea la receptie se reduce semnificativ, deoarece totul este pregatit! Tel/Fax: 0263-230770
Finantare - consiliere

Finantare - consiliere

Prin Porsche Leasing va oferim cele mai avantajoase oferte de finantare.
Spalatorie

Spalatorie

Statia noastra de spalatorie auto utilizeaza exclusiv produse ecologice pentru infrumusetarea masinii dumneavoastra.
Autovehicule de ocazie

Autovehicule de ocazie

Echipa noastra DasWeltauto va sta la dispozitie pentru a prelua autovehiculul dumneavoastra, oferindu-va posibilitatea de a opta pentru unul nou.
Autovehicul la schimb

Autovehicul la schimb

Pentru cazuri exceptionale am gasit solutia deplasarii dumneavoastra la birou si inapoi la noi. – Masina la schimb, la un pret special.
Accesorii, Shop

Accesorii, Shop

Pentru fiecare cate ceva! La noi gasiti oricand articole din domeniile: siguranta, confort, sport, optica, imbracaminte, antifurt si multe altele.
Cafeterie

Cafeterie

In cafeteria noastra va puteti relaxa la o cafea sau puteti citi o revista intr-o ambianta placuta si prietenoasa.