Suport ski/ snowboard VW

Bucură-te de sporturile de iarnă cu suportul de ski Volkswagen

01.11.2021

Cu ajutorul suportului de ski poți transporta în siguranță ski-urile și snowboardurile pe barele transversale, astfel încât să călătorești confortabil în habitaclu. În plus, acesta are protecție antifurt și a trecut cu succes testele riguroase realizate de către Volkswagen.

Afla mai multe
Descoperă Ofertele Speciale de Accesorii Originale pentru Toamnă-Iarnă

Descoperă Ofertele Speciale de Accesorii Originale pentru Toamnă-Iarnă

01.10.2021

Seturi roți de iarnă | Accesorii roți | Anvelope iarnă | Produse întreținere | Transport | Confort și protecție | Accesorii personalizate | Siguranță copii | Multimedia

Afla mai multe
depozitare roti vara

Te încurcă roțile de vară? Depozitează-le la noi.

01.10.2021

Nu ai unde să depozitezi rotile sau anvelopele de vara? Nu-i nimic. Le poti aduce la Comsig Automobile Bistrita, str. Libertatii, nr. 50A.Depozitare în cele mai bune conditii, pentru a te bucura cat mai mult timp de ele.Oferta valabila in perioada octombrie 2021 - februarie 2022.

Afla mai multe
ŠKODA CONNECT LITE

ŠKODA CONNECT LITE

28.10.2020

Noua aplicaţie ŠKODA Connect LITE ÎŢI FACE VIAŢA MAI UȘOARĂ Te-ai gândit vreodată ce ar spune automobilul tău ŠKODA despre stilul tău de condus, dacă ar putea să vorbească? Acum poți afla.

Afla mai multe
We Connet Go

WeConnect Go

25.06.2020

Asistentul tau personal pentru calatorii. Cu ajutorul aplicatiei We Connect Go te poti conecta la automobilul tau Volkswagen produs incepand cu 2008, folosind un smartphone si un dispozitiv Data Plug.

Afla mai multe

Programare service online

Programare online la toate orele disponibile in Service

Sistemul de programare online la toate orele disponibile in Service

Sistemul nostru de programare online va ofera accesul optim la toate orele disponibile in Service

Programare online

Accesorii pentru autovehiculul dumneavoastra

Descoperiti produse potrivite autovehiculului dumneavoastra.

Volkswagen Service - mereu alaturi de tine

Bateriile Originale Volkswagen

Elementele Originale de caroserie Volkswagen

Bateriile originale Volkswagen

Serviciile noastre

Express Service

Express Service

Lucrari de complexitate mica si medie sunt rezolvate cu maxima operativitate, cum ar fi: schimb ulei, placute frana, anvelope. O programare prealabila nu este necesara.
Receptie directa

Receptie directa

Un serviciu de diagnoza in prezenta clientului, dedicat fiecarei marci in parte si efectuata cu un echipament tehnic de varf, menit sa va ofere din prima clipa siguranta ca “sunteti pe maini bune”. Noi va oferim consultanta. Dumneavoastra decideti.
Statie ITP

Statie ITP

Linia ITP acreditata RAR, dotata cu echipament de ultima generatie, asigura verificarea tehnica periodica a masinii dumneavoastra.
Tinichigerie

Tinichigerie

In atelierul nostru de tinichigerie masina dumneavoastra va fi readusa in starea originala. Efectuam reparatii de calitate superioara, cu garantie si la preturi accesibile.
Vopsitorie

Vopsitorie

In vopsitoria noastra ultramoderna utilizam vopsele ecologice pe baza de apa. Personalul nostru calificat va garanteaza lucrari de vopsitorie de calitate superioara cu garantie.
Tratamente speciale

Tratamente speciale

Oferiti-i masinii dumneavoastra ingrijirea de care are nevoie. Vopseaua isi pierde stralucirea si se matuieste din cauza caldurii, a frigului sau a prafului. Tratamente periodice mentin aspectul impecabil al masinii dumneavoastra.
Depozitare roti

Depozitare roti

Uitati de efortul de a gasi un loc pentru rotile pe care tocmai le-ati schimbat! Noi va asiguram depozitarea rotilor de iarna/vara la un pret special. Informatiile cu privire la conditile pentru depozitare le gasiti la colegii nostri.
Anvelope

Anvelope

Informati-va asupra ofertei noastre de anvelope, pentru ca atat vara, cat si iarna sa rulati in conditii de siguranta.
Serviciu tractari

Serviciu tractari

Non-stop pentru dumneavoastra! Mobilitate chiar si in caz de imobilizare. Trebuie numai sa apelati numarul de urgenta si veti beneficia de ajutor prompt.
Programare telefonica

Programare telefonica

Termenul de programare pentru masina dumneavoastra il stabilim telefonic. Piesele de schimb se livreaza in timp util si asteptarea la receptie se reduce semnificativ, deoarece totul este pregatit! Tel/Fax: 0263-230770
Finantare - consiliere

Finantare - consiliere

Prin Porsche Leasing va oferim cele mai avantajoase oferte de finantare.
Spalatorie

Spalatorie

Statia noastra de spalatorie auto utilizeaza exclusiv produse ecologice pentru infrumusetarea masinii dumneavoastra.
Autovehicule de ocazie

Autovehicule de ocazie

Echipa noastra DasWeltauto va sta la dispozitie pentru a prelua autovehiculul dumneavoastra, oferindu-va posibilitatea de a opta pentru unul nou.
Autovehicul la schimb

Autovehicul la schimb

Pentru cazuri exceptionale am gasit solutia deplasarii dumneavoastra la birou si inapoi la noi. – Masina la schimb, la un pret special.
Accesorii, Shop

Accesorii, Shop

Pentru fiecare cate ceva! La noi gasiti oricand articole din domeniile: siguranta, confort, sport, optica, imbracaminte, antifurt si multe altele.
Cafeterie

Cafeterie

In cafeteria noastra va puteti relaxa la o cafea sau puteti citi o revista intr-o ambianta placuta si prietenoasa.