ACTIUNE
01.11.2021

Îți plătești singur dauna?Profită de ofertele de nerefuzat la lucrările de tinichigerie. - 15% reducere la piesele de schimb.

Modul în care mașina ta este reparată în urma unui accident este foarte important, deoarece reparațiile neconforme afectează gradul de siguranţă pasivă al acesteia. Dacă vrei să te asiguri că reparațiile sunt realizate profesionist, alege service-urile autorizate, deoarece aici sunt respectate standardele riguroase impuse de către producătorul automobilului.
Suport daune

Piesele originale menţin valoarea automobilului şi se potrivesc fiecărui model, asigurând astfel timpi de reparaţie reduşi. În plus, au o durată de utilizare foarte mare, ceea ce presupune un raport calitate-preţ foarte bun, dacă avem în vedere întreaga durată de viaţă a automobilului.


Ofertă valabilă în service-ul Volkswagen - Comsig Automobile, Bistrita, str. Libertatii, nr.50A, tel: 0263-230,770, până la 31.12.2021, pentru cei care își plătesc singuri lucrările de tinichigerie. Nu se cumulează cu alte oferte.


Programare online: https://sbo.porscheinformatik.com/phs/d/routing?country=RO&dealer=10181&style=PHS