Noul Tiguan Allspace

De la drumurile virajate de munte, la şoselele de coastă: cu Tiguan Allspace vă simţiţi ca acasă, oriunde aţi fi. Suveran, puternic şi cu un stil unic.
Tiguan Allspace

Atrage privirile, emanând forţă.
Designul exterior.
Exterior remarcabil, variate opţiuni de echipare şi tehnologie de iluminare expresivă: Tiguan Allspace are multe de oferit. Tiguan Allspace arată bine din orice unghi, printre altele, şi datorită blocurilor optice spate cu design marcant. De asemenea, toate liniile de echipare dispun de lumini de zi cu LED, incluse în dotarea standard. Tiguan Allspace Highline este echipat adiţional în dotarea standard şi cu blocuri optice spate cu LED şi cu faruri cu LED. Avantajele nu constau doar în designul şi mai atractiv, ci diodele luminoase consumă, de asemenea, mai puţină energie electrică decât becurile obişnuite şi au o durată de viaţă mai mare.

Dacă se va întâmpla să aveţi prea multe bagaje de transportat şi interiorul spaţios nu mai este suficient, barele de pe plafon vă vor oferi alternative: pe acestea puteţi monta, de exemplu, o cutie pentru bagaje, suporturi pentru biciclete sau pentru schiuri şi snowboard-uri (disponibile opţional în gama de Accesorii Originale). Începând cu linia de echipare Comfortline, barele de pe plafon sunt argintii eloxate.

Aspectul impresionant al modelului Tiguan Allspace este accentuat şi de detaliile de design cromate. În spate, atrag în mod deosebit atenţia ramele cromate în formă de trapez.

Indiferent încotro vă vor duce planurile dumneavoastră: cu Tiguan Allspace sunteţi mereu cu un pas înainte. Tehnic, dar şi estetic.